KAportal LIN trgovina iz Karlovca u prestižnom društvu dobitnika zlatnog AAA certifikata za bonitetnu izvrsnost | Karlovački informativni web portal

LIN trgovina iz Karlovca u prestižnom društvu dobitnika zlatnog AAA certifikata za bonitetnu izvrsnost

Kontinuirano se prilagođavamo potrebama i željama naših kupaca koji su za nas uvijek na prvome mjestu – kaže vlasnik LIN-a Ivan Lutz.

Međunarodna tvrtka za poslovnu analitiku Bisonde nedavno je na svečanosti u City Plaza u Zagrebu sedmu godinu uzastopce dodijelila zlatni AAA certifikat za bonitetnu izvrsnost koju je ove godine primilo 17 tvrtki među kojima i karlovačka LIN trgovina, tvrtka specijalizirana za prodaju alata i strojeva, piše Jutarnji list.

Riječ je o međunarodno priznatom certifikatu koji se već 27 godina dodjeljuje u većini europskih država, a iskazuje sigurnost poslovanja poduzeća.

  • Osam tvrtki primilo je zlatni AAA certifikat, šest ih je dobilo AA certifikat, a tri A certifikat. Ove su godine dodijelili ukupno 450 certifikata bonitetne izvrsnosti a u tom prestižnom društvu naša se i LIN trgovina.

    – Prepoznajući potrebe kupaca ponudu smo proširili na čak 65.000 artikala. Kontinuirano se prilagođavamo potrebama i željama naših kupaca koji je za nas uvijek na prvome mjestu. Zato je ovo priznanje za nas značajna potvrda našeg odnosa prema klijentima i poslovnog uspjeha. Nikad nismo bili u blokadi te godinama pazimo kako poslujemo. Sa 60-ak zaposlenika prošle godine smo ostvarili prihod od 32 milijuna kuna. Ostvarujemo svoje zacrtane poslovne planove i to je vjerujem jedan od razloga zašto su nas prepoznali te nam dodijelili ovo veliko priznanje koje diže rejting našoj tvrtki. To nas svakako raduje ali i obvezuje da u tom smjeru moramo nastaviti raditi i dalje. Već smo jednom primili zlatni AAA certifikat – kaže Ivan Lutz, vlasnik LIN trgovine koja je prošle godine obilježila 25-godišnji jubilej.

    KAportal.hr

  • Odgovori