KAportal Mali ilovački nogometaši osvojili međunarodni turnir u Samoboru, imaju i najboljeg vratara i strijelca turnira | Karlovački informativni web portal

Mali ilovački nogometaši osvojili međunarodni turnir u Samoboru, imaju i najboljeg vratara i strijelca turnira

Limači NK Ilovac nastupali su ovoga tjedna na 2. Međunarodnom turniru “Uskrsni kup grada Samobora” u organizaciji NK Samobor. U konkurenciji ukupno 16 momčadi iz Hrvatske i Slovenije Ilovčani su nastupili u kategorijama igrača rođenih 2007. i 2006. godine. Odličan uspjeh postigli su dječaci rođeni 2006. godište osvojivši 1. mjesto i individualne nagrade za najboljeg strijelca i najboljeg vratara turnira, dok su limači 2007. godišta svoj nastup završili u grupnoj fazi turnira.

U pobjedničkoj momčadi trenera Bićanića nastupili su: Filip Holjević (proglašen najboljim vratarom turnira), Dario Ban, Borna Pratnemer, Mihael Milosavljević, Matija Kovačević, David Stupljanec, Tin Juratović, Antonio Belić, Ivan Bosiljevac (najbolji strijelac turnira), David Lendler, Roko Žuvela, Romeo Štefanac, Moreno Prpić i David Vrbanić.

Na putu do pobjedničkog pehara mali Ilovčani su u skupini poraženi od vršnjaka zaprešićkog Intera sa 1:0, a svladali su slovenske Brežice 1919 sa 3:2 i Zrinski iz Farkaševca Samoborskog sa 7:0. U polufinalu i finalu zanimljiva situacija – obje utakmice završile su bez pogodaka, a potom su mali Ilovčani bili bolji u izvođenju deveteraca. U polufinalu su “penalima” sa 3:2 svladali vršnjake zagrebačkih Ponikvi, a u finalu ponovno Brežice 1919 – sa 6:5.

KAŠonline

 

  • Odgovori