KAportal Lijep kraj prvih "Kulturnih večeri kod Putnika" uz odličnu predstavu Zorin doma i stari rock do kasno u noć | Karlovački informativni web portal

Lijep kraj prvih “Kulturnih večeri kod Putnika” uz odličnu predstavu Zorin doma i stari rock do kasno u noć

foto: Anamarija Tonžetić

Prve “Kulturne večeri kod Putnika” pokazale su da je Tijesna ulica zanimljiv i privlačan prostor za kulturne priredbe, kao i da Karlovčani u lijepom broju podržavaju sve aktivnosti oko oživljavanja Radićeve. Posljednja večer bila je i mali korak više, jer je otvorena profesionalnom predstavom, i to zaista vrhunskom predstavom Gradskog kazališta Zorin dom “Najbolji prijatelji”, koja je nakon niza priznanja i nagrada u Hrvatskoj, ali i Azerbajdžanu, Kini i Turskoj, ove večeri odigrana potpuno besplatno u Tijesnoj ulici, kod nekadašnjeg Putnika. Na ideju da se i Zorin dom na ovaj način uključi u kulturne priredbe u Radićevoj i Tijesnoj ulici došao je Peđa Gvozdić, a svesrdno su je prihvatili njegov glumački i autorski kolega iz ove predstave, Giulio Settimo, te ravnatelj Zorin doma Srećko Šestan.

I, dakako, publika, koja je u velikom broju došla pogledati “Najbolje prijatelje” na otvorenom. Oduševljeni klinci na kraju su na poklon dobili balone iz predstave, a vjerujemo kako će i rado uzvratiti posjet u karlovačkom kazalištu, na brojnim lijepim predstavama za djecu.

Za kraj trodnevnog programa ostao je nastup benda Magic Bus. Vokal i gitarist Darko Poštić, basist Robert Stanić i gitarist Izidor Lesić, okupili su vrlo solidan broj posjetitelja u kasnu nedjeljnu večer i dobili puno aplauza za stare rock stvari. Uz Karlovčane našla se tu i skupina stranih turista koja se odlično zabavljala, a bend je na kraju zaradio i dva “bisa”, jer se nikome nije išlo kući.

  • “Kulturnih večeri kod Putnika”, najavljuju organizatori, bit će još, baš kao i brojnih priredbi u Radićevoj ulici.

    KAportal.hr

  • Odgovori