KAportal Lički župan dr. Darko Milinović pao s motocikla: "Ušao sam u najgori zavoj s 200 km/h, a onda dodao gas" | Karlovački informativni web portal

Lički župan dr. Darko Milinović pao s motocikla: “Ušao sam u najgori zavoj s 200 km/h, a onda dodao gas”

Darko Milinović, župan Ličko-senjske županije, pao je sa svojeg motocikla Suzuki na moto stazi Grobnik pri brzini od 200 km/h, te prošao samo s lomom kosti zapešća, nakon što se 150 metara okretao po stazi, piše Jutarnji.hr.

– Ušao sam u najgori zavoj brzinom od 190 km/h do 200km/h i baš tu gdje nije trebalo, još dodao gas. Srećom da sam fizički u dosta dobroj formi, a sigurno me i Bog čuvao, jer kad me počelo bacati ružno je izgledalo. Srećom pa tamo nema ograde, da me u nju bacilo ne znam kao bi završilo. Da sam pao na cesti, prošao bih puno lošije, možda bih i poginuo, a ovako, osim tog loma, nemam čak ni modrice – priča dr. Darko Milinović za Jutarnji.hr, objašnjavajući da je pri prevrtanju stisnuo ruke uz tijelo, svjestan da bi moglo biti lomova.

Kaže da motocikl po običnoj cesti više i ne vozi, jer ga često ponese adrenalin, pa više ne želi riskirati. Stoga radije s prijateljem Emilom ode na vožnju do Grobnika. Pohvalio se da mu je osobni rekord na grobničkoj stazi 1:35. Pomoć mu je pružena u bolnici u Lovranu, a sada se odmara na kućnoj njezi.

  • KAportal.hr

    foto: Jutarnji.hr

  • Jedan komentar

    1. 200 km na sat na motoru i stisnut gas, bliiis, i nije mu ni hurac. Dignu se čovjek i zapjeva https://www.youtube.com/watch?v=E-sHFQmTAAY OK, nisam ljubomoran, Bog ga čuva, hebote ja padnem sa druge, treće stepenice i razbijem se ko pschička. Koji Rambo? Rambo je mala beba za našeg Darkića. Čak i Noris? On takove jede za doručak, za predjelo uzme pokojeg “stažistu” sa seta kad je glumio i vozio moped T12 harajući po seoskim birtijama. Darko – Super i Men.

    Odgovori