KAportal LAG Vallis Colapis, Ozalj, Duga Resa i Lasinja provode projekt "Volontiram, činim razliku!" | Karlovački informativni web portal

LAG Vallis Colapis, Ozalj, Duga Resa i Lasinja provode projekt “Volontiram, činim razliku!”

Ozalj

Započeo je projekt “Volontiram, činim razliku” u organizaciji Lokalne akcijske grupe (LAG) Vallis Colapis iz Ozlja. Navedeni projekt je prijavljen na natječaj za financiranje lokalnih i regionalnih volonterskih centara Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, te je odobren u iznosu od 90.000 kuna.

“Volontiram, činim razliku” sa svojim programom je započeo 1. kolovoza, a trajat će do 31. srpnja 2019. u partnerstvu s gradovima Ozljem i Dugom Resom te Općinom Lasinja.

– Kroz projekt “Volontiram, činim razliku!” financiramo rad našeg lokalnog volonterskog centra i to kroz pomociju i informiranje o volonterstvu, tehničku podršku u prijavu volonterskih sati, organizaciji volonterskih akcija, tehničkim detaljima rada s volonterima. Educiramo mlade, učenike, volontere, organizatore volontiranja i to prvenstveno kroz edukaciju o Potvrdi o kompetencijama stečenim kroz volontiranje, kazala je voditeljica projekta Petra Cule.

  • Također, u sklopu projekta provodit će se razne radionice za učenike o mogućnostima volontiranja u Hrvatskoj i izvan. S obzirom da se  promovira volontersvo i prilike za volontiranje, kroz ovaj program otvorene su prijave za dvije volonterske pozicije: Asistent/ica za e-mail marketing (bit će educiran/a za izradu Newslettera, te će raditi na izradi i općenito digitalnim stvarima) i Asistent/ica u edukaciji ( pomoć pri organiziranju i provedbi radionica za učenike, mlade, organizatore volonitranja). Svi zainteresirani neka se jave na vck@vallis-colapis.hr.

    KAportal. hr

  • Odgovori