KAportal Kvizaši navalite! U Ziggyju počinje prva karlovačka PubKviz liga, u nedjelju u Papasu humanitarni pub kviz | Karlovački informativni web portal

Kvizaši navalite! U Ziggyju počinje prva karlovačka PubKviz liga, u nedjelju u Papasu humanitarni pub kviz

Ogroman odaziv na kviz općeg znanja KOZa na Maloj sceni HD, kao i na humanitarne pub kvizove u Papa’s baru, urodio je i stvaranjem prve karlovačke PubKviz lige pod nazivom PubKviz KA47. Domaćin kvizašima bit će caffe bar Ziggy u Preradovićevoj ulici, gdje će se već ovog utorka, 21.3., održati pretkolo koje se neće bodovati, a kako bi se sudionici bolje upoznali s pravilima.

Nakon toga kreće prava kvizaška liga, koja će se održavati utorkom kroz osam kola, a zanimljive nagrade ne očekuju samo ukupne pobjednike, već i najbolje u svakom kolu. Broj sudionika je ograničen na 11 ekipa sa po četiri sudionika pa vrijedi požuriti s prijavama budući je dosad već registrirano šest ekipa. Prijaviti se možete na Facebook stranicama PubKviz KA47 i Caffe bar Ziggy, e-mailom na kvizka47@gmail.com ili SMS-om na 099 249 3576.

Ako ne možete dočekati utorak – nema brige. U nedjelju je u Papa’s baru na rasporedu četvrti humanitarni pub kviz u organizaciji Rotaracta Carlstadt. Početak je u 19 sati, natjecat će se također četveročlane ekipe, a kotizacija u iznosu 20 kuna, kao i svakog puta bit će donirana u Zakladu “Nikola Tesla”, koja potpomaže nadarene srednjoškolce i studente grada Karlovca. Prijaviti se možete na ovom linku.

  • KAportal.hr

  • Odgovori