KAportal Kuglanje: Mala Ogulinka prvakinja, a Karlovčanka viceprvakinja Hrvatske, bilo je još dobrih rezultata | Karlovački informativni web portal

Kuglanje: Mala Ogulinka prvakinja, a Karlovčanka viceprvakinja Hrvatske, bilo je još dobrih rezultata

U Zagrebu na kuglani “Grmoščica” i Zaprešiću na istoimenoj kuglani, održana su prvenstva Hrvatske u kuglanju za podmladak. Predstavnice županijskog kuglanja osvojile su dva odličja, i to u najmlađim kategorijama.

U kategoriji djevojčica do 10 godina starosti prvo mjesto i titulu prvakinje Hrvatske je osvojila Magdalena Stipetić iz ŽKK Ogulin, koja je srušila 885 čunjeva. U istoj kategoriji četvrta je bila Ogulinka Tara Stipetić, a peta Karlovčanka Ema Višnjak.

U najmlađoj kategoriji, kod djevojčica do 9 godina starosti, srebrno odličje i titulu viceprvakinje države osvojila je mala Karlovčanka Ana Latković. Ona je srušila 603 čunja, a u istoj konkurenciji vrlo dobra peta bila je Stella Bišćan, također iz ŽKK Karlovac.

  • U muškoj konkurenciji nije bilo odličja, ali vrijedi istaknuti odlično četvrto mjesto Gabrijela Banjavčića iz KK Karlovca u kategoriji dječaka do 10 godina starosti.

    KAŠonline

  • Odgovori