KAportal Krvavi obračun na Luščiću? Mladi Karlovčanin stradao nasilno, stanari noćas čuli buku i viku | Karlovački informativni web portal

Krvavi obračun na Luščiću? Mladi Karlovčanin stradao nasilno, stanari noćas čuli buku i viku

20160927_082500_resizedMladić koji je jutros pronađen mrtav u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić stradao je nasilno, a radi li se o ubojstvu ili nesretnom slučaju tek će se utvrđivati očevidom.

Da se radi o nasilnoj smrti potvrdio je zamjenik Županijske državne odvjetnice Željko Brkljačić te rekao da je u pitanju mlađa osoba, ali ipak punoljetna.

– Prema dosad prikupljenim podacima radi se o nasilnoj smrti, ali uzrok je zasad nepoznat i dalje provodimo dokazne radnje, kazao je zamjenik ŽDO te dodao kako zasad ne isključuju ništa, tako ni mogućnost da je mladić ubijen. Potvrdio je da su noćas stanari čuli buku i viku, a o čemu se točno radi podatke prikuplja policija na terenu. Po riječima jedne od susjeda, da se nešto događa stanari su čuli između 3 i 4 sata ujutro.

  • crna-policija_20_1Identitet je poznat ali obitelj još nije obaviještena pa ga ne mogu iznositi. Nesretni mladić je s područja Karlovca ali nije stanar u zgradi ispred koje je tragično skončao.

    KAportal.hr

    VIDEO S MJESTA DOGAĐAJA…

  • Odgovori