KAportal Krstičević nakon incidenta: 'Ja sam ratnik, to se ne radi vojniku, ja to njemu ne bih nikad napravio' | Karlovački informativni web portal

Krstičević nakon incidenta: ‘Ja sam ratnik, to se ne radi vojniku, ja to njemu ne bih nikad napravio’

Nakon što je u Saboru bacio na pod jednu od maketu aviona koje je SDP-ov zastupnik Franko Vidović donio njemu i premijeru Andreju Plenkoviću, ministar obrane i potpredsjednik Vlade Damir Krstičević pokušao je novinarima u Saboru objasniti svoj ispad.

“Učinio sam sve, dvije godine vrlo intenzivno vodili smo cijeli projekt. Sve smo učinili da hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. I sada, nakon toga svega, dođe ti netko da se izruguje. Za nečiji rad kakav god, dvije godine žestokog rada … Dođe ti netko bez ikakvog poštovanja da meni stavi tu maketu. Jel’ se to trebalo dogoditi? Slažem se s mojom reakcijom, da nije neki način. Ali, morate razumjeti, ja sam ratnik, i tražim sve najbolje od svojih ljudi. I vjerujte u ovom procesu Hrvatska je sve učinila da ovaj problem bitan za Hrvatsku riješimo”, ustvrdio je Krstičević.

“To je poniženje, to nije sportski. Tako se ne radi s vojnikom. Ja sam bivši vojnik, ja to njemu nikad ne bih napravio. Jesam li ja trebao donijeti SDP-u maketu MiG-a 21?” – zapitao je Krstičević.

  •  Vijesti.rtl.hr

     

  • Odgovori