KAportal FOTO, VIDEO Krš i lom u centru Karlovca: Ekipa divljala Mercedesom dok se nisu zabili u zgradu, a onda su se razbježali pred policijom | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO Krš i lom u centru Karlovca: Ekipa divljala Mercedesom dok se nisu zabili u zgradu, a onda su se razbježali pred policijom

Divlja vožnja središtem Karlovca danas u popodnevnim satima završila je loše za kuću na križanju Gundulićeve i Ulice Ljudevita Gaja (kod Pošte, na skretanju prema Gazi) i Mercedesa E klase, koji se u nju zabio.

Tko je vozilom upravljao i tko je sve bio u vozilu nije poznato, jer se ekipa, kako doznajemo, odmah nakon udara razbježala na sve strane. Očevici nam kažu da se radilo o mlađim muškarcima koji su u Karlovac stigli iz pravca Slunja, da su divljali još u Pavlovcu na D-1. Navodno su u Mercedesu bila četvorica.

Luda vožnja, ali sada s policijom iza njih nastavila se očito gradom, gradskim korzom, pa sve do mjesta nesreće. Na policijske “rotirke” i znakove za zaustavljanje nisu reagirali.

Nije poznato ima li ozlijeđenih nakon udara u izlog KA-lova, po svemu sudeći nema nikoga s teškim ozljedama. Oba prednja zračna jastuka na vozilu su se aktivirala. Mercedes nema registracijskih oznaka, tek natpis na stražnjem staklu: “Sexy”.

  • Policija je na mjestu nesreće obavila očevid, te intenzivno tragaju za počiniteljima, očito obijesne vožnje.

    POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I VIDEO SNIMKE S MJESTA DOGAĐAJA…

    KAportal.hr

  • Odgovori