KAportal NK Krnjak od proljetnog dijela sezone zvat će se Krnjak-Barilović | Karlovački informativni web portal

NK Krnjak od proljetnog dijela sezone zvat će se Krnjak-Barilović

nogomet_gol1_66Od proljetnog dijela sezone dosadašnji Nogometni klub Krnjak nosit će novo ime. Pomalo neuobičajeno, ali zanimljivo, od sada će ovaj klub nositi ime dvije općine i zvat će se NK Krnjak-Barilović.

Kako ističe predsjednik kluba Tugomir Majdak na ovaj su se korak odlučili zbog sve većeg broja igrača koji dolaze iz općine Barilović pa je u dogovoru s načelnicima obje općine dogovoreno da se to iskaže i u imenu kluba i u dodatnoj suradnji. Klub će time proširiti svoje djelovanje na Barilović, a jedan od prvih ciljeva je poboljšanje nogometne infrastrukture u obje općine.

Devedesetih godina prošlog stoljeća, inače, Barilović je imao vrlo solidan nogometni klub kojeg je uspješno vodio naš prerano preminuli kolega novinar Davorin Matijašić. Momčad Barilovića tada je nekoliko sezona zaredom osvajala prvo mjesto u Trećoj županijskoj ligi, dvije godine ostvarili su taj uspjeh bez ijednog poraza, no upravo zbog nepostojanja igrališta u Bariloviću i uvjeta za viši rang, ostajali su županijski trećeligaš.

  • KAŠonline

  • Odgovori