KAportal Kristina Čerina iz karlovačkog TKD Banija Pandas osvojila brončano odličje na Europskom prvenstvu na Cipru | Karlovački informativni web portal

Kristina Čerina iz karlovačkog TKD Banija Pandas osvojila brončano odličje na Europskom prvenstvu na Cipru

Sjajne vijesti stižu iz Cipra, gdje je Kristina Čerina iz karlovačkog Taekwondo kluba Banija Pandas osvojila brončano odličje na Europskom juniorskom prvenstvu.

Splićanka koja nastupa za karlovački klub u kategoriji do 68 kilograma težine u prvom je kolu vrlo lako svladala domaću predstavnicu, Cipranku Nektariu Apostolopoulou sa 19:1. U drugom kolu u sjajnoj borbi sa 11:5 je bila bolja od Ruskinje Valerije Andreeve, a potom je osigurala europsko odličje nakon što je u četvrtfinalnoj borbi s uvjerljivih 9:1 bila bolja od Izraelke Dane Azran.

U polufinalu su Čerina i predstavnica Velike Britanije Sharissa Gannaway vodile neizvjesnu i izjednačenu borbu, koja je u regularnom vremenu okončana rezultatom 10:10. U nastavku je do zlatnog boda ipak prva došla Britanka pa je hrvatskoj predstavnici ostala bronca.

  • Inače, osim bronce Kristine Čerine, hrvatska taekwondo reprezentacija na Cipru dosad ima još dva odličja – Nika Klepac iz zagrebačkog Medvedgrada osvojila je zlato i postala europska prvakinja, dok je Josip Teskera iz Knina osvojio broncu.

    KAŠonline

  • Odgovori