KAportal Konzum nabio dug za poslovni prostor, vlasnici im zapriječili da uzmu inventar dok ne plate - na ulazu napravili zid od cigle | Karlovački informativni web portal

Konzum nabio dug za poslovni prostor, vlasnici im zapriječili da uzmu inventar dok ne plate – na ulazu napravili zid od cigle

Bertovići zapriječili ulaz

Dok ne platite, nema prolaza. Ovo je, naime, obitelj Bertović, koja je vlasnik poslovnog prostora u Nazorovoj ulici u Ogulinu poručila djelatnicima Konzuma koji su danas došli po inventar trgovine Kozmo, a koja je u njemu poslovala do lipnja.

Bertovići su na ulazu u dućan postavili zid od stare cigle, a zamalo je nedostajalo da dođe i do fizičkog obračuna pa je na koncu pozvana i policija.

Djelatnici Konzuma došli su do dućana a kako bi odnijeli inventar iz prostora koji je Konzum unajmio od tvrtke  N5, čija je vlasnica Nina Bertović.  Ona im je zidom zapriječila ulazak u prostor, pa su ga djelatnik  Konzuma Ivan Turčinov i njihov odvjetnik  Luka Topolnik pokušali ukloniti.

  • Zid je podigla, rekla je novinarima, zbog neplaćenih računa najamnine i režija, a  dug iznosi oko 60 tisuća kuna.

    – Bravu nismo mijenjali i dopustili smo im  da odvezu robu, što je učinjeno prije, ali su ovog puta smo odlučili da nećemo dozvoliti da odnesu stvari, prije nego što plate sva dugovanja, kazali su Bertovići. Tvrde da nitko ne može uzeti stvari dok se ne podmire sve obveze.

    KAportal.hr

  • Odgovori