KAportal Koncertom sa "svjetskim štihom" uz Stefana Milenkovića, Karlovački komorni orkestar proslavio 30. obljetnicu djelovanja | Karlovački informativni web portal

Koncertom sa “svjetskim štihom” uz Stefana Milenkovića, Karlovački komorni orkestar proslavio 30. obljetnicu djelovanja

U prepunoj dvorani Doma OSRH Zrinski i vrhunski koncert, Karlovački komorni orkestar jučer je proslavio svoju 30. obljetnicu. Osim članova orkestra, vrijednih profesora te sadašnjih i bivših učenika Glazbene škole, za ugođaj sa svjetskim štihom pobrinuo se dakako čuveni violinist Stefan Milenković.

U nastupu koji je trajao više od sata, maestro Milenković i karlovački glazbenici pružili su jedinstven glazbeni ugođaj prepunom auditoriju,  pa iz dvorane nakon koncerta sigurno nitko nije izašao ravnodušan. Na bogatom repertoaru su se našla Četiri godišnja doba A. Vivaldija i La Campanella N. Paganinija, a na trećem bisu Milenković je sam odsvirao Bacha.

Uoči koncerta, članicama Karlovačkog komornog orkestra, Željki Stojanov, Mariji Barać i Lani Bradač uručene su zahvalnice za posebna umjetnička ostvarenja i djelovanje u Karlovačkom komornom orkestru Glazbene škole Karlovac od samih početaka. Zahvalnicu je dobio i ravnatelj Glazbene škole iz doba osnivanja orkestra Željko Mikić, dok je posebno priznanje dobio Velimir Cvijanović, idejni začetnik i prvi voditelj Karlovačkog komornog orkestra.

  • KAportal.hr

    POGLEDAJTE FOTO GALERIJU…

     

  • Jedan komentar

    1. Predivan koncert, osim što su nakon što su ispozdravljali sve političke poltrone zaboravili najaviti Stefana Milenkovića.

    Odgovori