KAportal Koalicija SDP-HNS-HSU predstavila listu kandidata za Gradsko vijeće Ozlja - tim predvode Irena Šimunić i njezine zamjenice | Karlovački informativni web portal

Koalicija SDP-HNS-HSU predstavila listu kandidata za Gradsko vijeće Ozlja – tim predvode Irena Šimunić i njezine zamjenice

Koalicija SDP-HNS-HSU danas je predstavila svoju listu za Gradsko vijeće Ozlja i program “Za naš Ozalj”.

– Protekle četiri godine bili smo svjedoci raznih projekata gradske uprave, od Gradskih vrtova, Trabanta, Krabata i sličnih za koje smatramo da predstavljaju nepotreban gubitak vremena i novca dokle god imamo ceste s rupama i ceste na kojima se ne mogu normalno mimoići dva vozila, kazala je kandidatkinja za gradonačelnicu Irena Šimunić. 

Kako je dodala, osnovni zadatak gradske uprave je da omogući ravnomjeran razvoj svih svojih naselja bez obzira koliko u njima stanovnika živi jer svi oni moraju stići do svog posla, odvesti dijete u vrtić, doći do škole, doktora ili  dućana. Jedan od prioriteta našeg programa je upravo ulaganje u komunalnu infrastrukturu, prvenstveno u sanaciju i održavanje cesta. Smatra da je u tom segmentu bitna koordinacija između mjesnih odbora.

  • – Kao drugi važan zadatak vodstva grada je i podizanje standarda javnih usluga. Tu bih istakla kako smo u naš program uvrstili osiguranje besplatnog vrtića za svu djecu s područja grada Ozlja. Možda to nekima zvuči nemoguće, ali drugačijom preraspodjelom sredstava u proračunu možemo stvoriti uvjete za besplatan smještaj djece s područja Ozlja u Dječji vrtić Zvončić. Krajnje je vrijeme da se počne misliti o tome kako pomoći mladim obiteljima u nastojanju da u ovim teškim vremenima imaju ne samo jedno ili dvoje djece već i više od toga a u cilju zaustavljanja depopulacije naših naselja, navodi Šimunić.

    Predstavljen je dio tima s kojim će na izbore, od kandidatkinje za zamjenicu Mirjane Vidiček i Kristine Bakin Mlačak, ali i dugogodišnje gradonačelnice Biserke Vranić, Tanje Šoštarić i Ivane Tomak Marković.

    Kandidati koalicijske liste za Gradsko vijeće su: Irena Šimunić, Kristina Bakin – Mlačak, Dino Šekerović, Biserka Vranić, Ivan Benković (HNS), Andrija Latin (HSU), Ivana Tomak – Marković, Anđelko Vuljanić, Igor Grgić, Marina Blažun, Mario Bakale – Ilijanić(HNS), Ivana Žganjer – Sudac, Nikola Čulig-Frenki, Tomislav Korenić i Ilija Strahinić.

    KAportal.hr

  • Odgovori