KAportal U knjižnici večeras "Zavičajna čajanka" o Stanku Lasiću, a potom predstavljanje tri knjige | Karlovački informativni web portal

U knjižnici večeras “Zavičajna čajanka” o Stanku Lasiću, a potom predstavljanje tri knjige

Na Zavičajnom odjelu Gradske knjižnice Ivana Gorana Kovačića večeras će biti održano posebno izdanje “Zavičajne čajanke” posvećeno nedavno preminulom književnom povjesničaru i teoretičaru, Stanku Lasiću. O ovom znamenitom Karlovčaninu govorit će novinar, publicist i književni kritičar Danko Plevnik, književni kritičar, esejist i leksikograf Velimir Visković, scenarist i redatelj Mladen Ćapin te novinar, kazališni i književni kritičar Tomislav Čadež.

U 19 sati u Ilirskoj dvorani, pak, održat će se predstavljanje čak tri knjige. Riječ je o djelima Đurđice Marinić i Duške Mušić. Karlovačka pjesnikinja Đurđica Marinić predstavit će svoju samostalnu zbirku poezije pod nazivom “Satkana od bola i ljubavi”, a umirovljenica iz Ploča Duška Mušić predstavit će svoje dvije knjige – “Valunzi” i “Mamac za lignju”. Gošće autorske večeri su glumica Vera Zima, primadona Ivanka Boljkovac, Laura Klapka i Hanna Klapka.

KAportal.hr

  • Odgovori