KAportal Kiša pokvarila drugu večer na Starom placu, ali tek nakon puno druženja i zabave - večeras Kawasaki 3P, jazz, radionice... | Karlovački informativni web portal

Kiša pokvarila drugu večer na Starom placu, ali tek nakon puno druženja i zabave – večeras Kawasaki 3P, jazz, radionice…

foto: Demjan Rožman

“Dnevni boravak” i art pozornica na Starom placu i u utorak su privukli brojne građane svih dobi na igraonice i čitaonice za djecu, radionice za sve uzraste i dobre svirke.

Društvo Naša djeca u jutarnjim je satima pripremilo program za mališane, poslijepodne je to učinila ekipa iz Knjiguljice, a nastupio je i Dječji zbor Zorica. Mnoge je privukla i radionica raku keramike, na kojoj su nastali zanimljivi predmeti. U večernjim satima bio je predviđen koncert tri rock benda, no održano je otprilike točno pola predviđenog programa. Naime, nakon što je čvrstom svirkom posjetitelje dobro zagrijao dugoreški Motörhead tribute band March ör Die, na stejdž je izašao karlovački bend Lorelei i također pružio fanovima odličnu svirku, no negdje na polovici njihovog nastupa krenula je kiša.

Iako se isprva činilo kako neće potrajati dugo, kiša ipak nije prestajala pa je na kraju otkazan program, u kojem je trebao svirati i bend EoT, dok je na glavnoj pozornici na samom trgu bila predviđena disko večer uz DJ Kinu i Maria Kovača.

  • U “dnevnom boravku” i danas se cijeli dan mogu razgledati izložba najboljih fotografija s Foto dana mladih, kao i izložba fotografija “Zvuk” i izložba radova “Tolerancija” s Artike. Na art pozornici u 10 sati je nova radionica Društva naša djeca “Igrajmo se zajedno”, u 18 sati je čitanje priča, radionica i društvena igra “Šetnja kroz Karlovac” u organizaciji Knjiguljice te radionica eksperimentalnog crtanja s Daliborom Jurasom i Leom Friščićem, a u 19 sati Kolektiv Na Oko predstavit će food design. U 20 sati je jazz večer s Goranom Ilićem, koju će uljepšati i plesni nastup Studija 23.

    U 22 sata program se seli na glavnu pozornicu na trgu, gdje će karlovački bend Nos Tress zagrijati atmosferu pred koncert popularnih Kawasaki 3P.

    KAportal.hr

  • Odgovori