KAportal Kestenijada u dugoreškom amfiteatru privukla priličan broj građana - Spideri najavljuju nove akcije | Karlovački informativni web portal

Kestenijada u dugoreškom amfiteatru privukla priličan broj građana – Spideri najavljuju nove akcije

Dugoreški izviđači “Spideri” jučer su organizirali Kestenijadu u amfiteatru, te privukli velik broj građana, posebno djece koji su uživali u ovoj jesenskoj deliciji.

Kako nam javljaju “Spideri”, akcija je organizirana na inicijativu Grada Duga Rese te su u dogovoru sgradonačelnikom gospodinom Tomislavom Boljarom dogovorili akciju koja se, na zadovoljstvo svih, pokazala punim pogotkom.

– Kesteni koje smo pekli, dobili smo kao donaciju od gospodina Črnugelja i Caffe Bara Valentina te im se ovim putem želimo zahvaliti. Ovu akciju, koja je bila sve samo ne lagana za provesti, uspjeli smo provesti zahvaljujući ispomoći roditelja naših članova. Kestene smo dijelili u popodnevnim satima, te se možemo pohvaliti kako se okupio popriličan broj ljudi i djece koji su osim kestena imali priliku upoznati se sa izviđačkim načinom rada te nekim izviđačkim igrama, a također su mogli isprobati pecanje na suhom i streličarstvo, kažu izviđači.

  • Nadaju se da će u budućnosti biti još više ovakvih inicijativa te poručuju kako izviđači u Duga Resi još uvijek rade i kako ne planiraju prestati!

    KAportal.hr

     

  • Odgovori