KAportal Kazališni spektakl na filmskom platnu u karlovačkom parku - poklon Kinokluba svom gradu! | Karlovački informativni web portal

Kazališni spektakl na filmskom platnu u karlovačkom parku – poklon Kinokluba svom gradu!

13435443_995934980502484_8639042676136583824_nU nizu atraktivnih i privlačnih događanja koja očekuju Karlovčane u narednim tjednima i mjesecima, svakako vrijedi istaknuti i vrlo originalan i zanimljiv projekt Kinokluba Karlovac, koji svojim sugrađanima i svom gradu za 437. rođendan predstavlja kazališni spektakl na filmskom platnu i to u središnjem gradskom parku.

Riječ je o predstavi “Richard II” Shakespeareovog kazališta GLOBE (Shakespeare’s Globe Theatre London) u ciklusu “GLOBE on Screen 2016.” S obzirom da se ove godine obilježava 400. godišnjica Shakespearove smrti, ovo je mali doprinos slavljenju njegovoga rada te će Karlovac imati nesvakidašnju priliku pogledati londonsku kazališnu predstavu usred grada!

Ova predstava dobila je sjajne kritike uvijek stroge londonske kazališne kritike pa nema sumnje kako je riječ o zaista atraktivnom i vrijednom poklonu mladih karlovačkih filmaša svima nama. Ovaj događaj Kinoklub Karlovac organizira u suradnji s Gradskim kazalištem Zorin dom i Gradom Karlovcem.

  • Ovaj zanimljivi događaj na rasporedu je u nedjelju, 26. lipnja, u 21 sat kod spomenika žrtvama fašizma, što će biti četvrti uzastopni dan s atraktivnim događanjima na otvorenom – podsjetimo, u četvrtak su Ivanjski krijesovi uz koncert Songkillersa u Šancu, a u petak i subotu Tesla Radio Festival s nastupima 16 bendova u šancu na promenadi.

    KAportal.hr

  • Odgovori