KAportal Karlovčanka postala nova direktorica ogulinske gradske tvrtke - sljedećih četiri godine vodit će Stambeno komunalno gospodarstvo | Karlovački informativni web portal

Karlovčanka postala nova direktorica ogulinske gradske tvrtke – sljedećih četiri godine vodit će Stambeno komunalno gospodarstvo

foto OGportal.com

Stambeno komunalno gospodarstvo, tvrtka u vlasništvu Grada Ogulina dobila je novu direktoricu i to Karlovčanku Marinu Lavrnić, piše OGportal.com.

Kako navode, o novoj direktorici u gradskoj tvrtki već se prije nagađalo a jučer poslijepodne je stigla i službena informacija i to od Siniše Ljubojevića, predsjednika Nadzornog odbora ogulinske gradske tvtke.

Marina Lavrnić je magistrica ekonomije a u karlovačkoj javnosti je poznatija kao predsjednica Vijeća srpske nacionalne manjine u gradu Karlovcu.

  • OGportal piše da će ogulinsko Stambeno komunalno voditi narednih četiri godine, a ovu je odluku svojim potpisom potvrdio i predsjednik Skupštine SKG-a koji je to po funkciji, gradonačelnik Dalibor Domitrović, a na prijedlog Povjerenstva za provedbu javnog natječaja.

    Nova direktorica na posao će stupiti 2. siječnja 2018. a potvrđeno je i  da je na natječaj  pristiglo pet prijava. Od njih pet, samo su dvije bile pravovaljane. Dosadašnji direktor Ivica Salopek na natječaj se nije javio, a natječaj je raspisan jer mu je istekao mandat, dodaju još na OGportalu.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori