KAportal Karlovčanka na bankomatu ostavila karticu i novac, no stvar spasio pošteni nalaznik - želi ga upoznati, pa moli da se javi | Karlovački informativni web portal

Karlovčanka na bankomatu ostavila karticu i novac, no stvar spasio pošteni nalaznik – želi ga upoznati, pa moli da se javi

foto ilustracija

– Za jedno zlo dogodilo se dobro. Zlo je što sam izgubila bankovnu karticu, a dobro da sam vidjela da još ima poštenih ljudi, ispričala nam je 83-godišnja odvjetnica u mirovini, Karlovčanka koja je prije nekoliko tjedana na bankomatu u Domobranskoj ulici zaboravila svoju bankovnu karticu.

Ne želi da joj se objavi identitet, no ima želju da bračni par koji pronašao njezinu karticu i predao je banci, sazna da bi ih voljela upoznati, stisnuti im ruku i čestitati na ovoj plemenitoj gesti.

– Došla sam na bankomat PBZ-a i htjela samo pogledati stanje. No očito sam nešto pogrešno stinula te je bankomat izbacio petsto kuna, a u njemu ostala i kartica. Nalaznik je uzeo karticu i novac te kucao na vrata banke kako bi ih tamo ostavio, no kako su mi rekli u banci, više nisu radili pa je to učinio tek drugi dan.

  • – Već sam stara i zaboravna pa evo dogodi se i ovako nešto. Sad bih voljela da mi se jave ti ljudi, nadam se da će pročitati ovaj tekst na KAportalu i pronaći me, znaju kako se zovem, valjda su zapamtili ime s bankovne kartice, priča nam vremešna sugrađanka. Stoga, ako ste taj koji joj je na ovaj način pomogao, što joj zaista puno znači, javite se. Možete i našoj redakciji pa ćete dobiti kontakt telefon.

    KAportal.hr

  • Odgovori