KAportal Karlovčanin zatekao lopove dok su skidali dijelove s njegova auta pa skoro nastradao - Oni pobjegli s plijenom | Karlovački informativni web portal

Karlovčanin zatekao lopove dok su skidali dijelove s njegova auta pa skoro nastradao – Oni pobjegli s plijenom

foto ilustracija Pixabay.com

Pokušaj da sačuva svoju imovinu, odnosno, spriječi lopove koji su skidali dijelove s njegova automobila, mogao je sinoć u Zvijezdi jednog Karlovčanina koštati i ozljeda, a ne samo štete na autu.

Jer, kad je vidio da trojica kradljivaca “operiraju” na njegovu autu, krenuo je za njima pri čemu ga je jedan pokušao napasti. Srećom, nije ga udario, ali bez automobilskih dijelova je ostao. Događalo se to sinoć.

– U gradskoj četvrti Zvijezda, u Karlovcu, 48-godišnjak je naišao na tri nepoznate muške osobe koje su s njegovog automobila skidale dijelove opreme i koje su se počele udaljavati nakon što su ga uočile. Tom prilikom 48-godišnjak je krenuo za njima kada ga je jedan od njih pokušao napasti tupim predmetom, a nakon čega su se sva trojica udaljila s otuđenim predmetima. Materijalna šteta veća je od 1.000 kuna, priopćila je policija.

  • KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Pa dobro gdje je naša konstruktivna oporba da komentira ovo, ooj, Benćiću ooj, Jankoviću đeste, što čkomite, u toplim kanceralijama, grijete futelje’? Pa gdje je onaj malac kaj skače na mostove, i ostale predmete, pa najjače oporbene snage u službi porbe, Petracic, pa hebote pljačkaju ljude na cesti, hajdučija oborba čkomi a vlast šuti. A niš kokotaru za pas pa u šetnju nema druge. Hebeš taku o porbu.

    Odgovori