KAportal Karlovčanin na tržnici napao vlastitu kćer i izvrijeđao je - u zatvor će na tri dana, ali samo ako to učini opet | Karlovački informativni web portal

Karlovčanin na tržnici napao vlastitu kćer i izvrijeđao je – u zatvor će na tri dana, ali samo ako to učini opet

Karlovčanin je na Prekršajnom sudu proglašen krivim i osuđen na tri dana zatvora jer je izvrijeđao vlastitu kćer. Kazna je uvjetne naravi, pa će se primijeniti samo ako u roku tri mjeseca ponovi prekršaj iz sfere Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji za koju je moguće izreći zatvorsku kaznu.

Incident se zbio u kolovozu prošle godine nakon što je kćer slučajno sreo na tržnici. Odgurnuo ju je objema rukama a potome je verbalno napao riječima: J… ti mater, j… ti mater u p…, što si rekla da tučem tvoju majku? Ona je pozvala policiju koja ga je prijavila Prekršajnom sudu. On se branio kako to nije bio napad, već ju je samo pitao kada se misli odjaviti s njegove adrese s koje je ionako iselila, kao i da inače nikada nije vikao na nju niti bi je tukao. Kaže da na njegovo pitanje nije nikako odreagirala, a on je sa sinom, skojim je tada šetao, produžio dalje.

I ona je iskazala da mu na napad nije odgovorila, već da je tada nazvala policiju. Njezinu verziju potvrdila je majka njezina dečka s kojom je bila kritične zgode, dok je njezin brat potvrdio očevu verziju. Sud je odlučio povjerovati njoj i njenoj svekrvi.

  • KAportal.hr

  • Odgovori