KAportal Karlovčanima je ovo itekako poznato: Petrinjac godinama radio u gradskoj upravi s lažnom svjedodžbom, pa ga premjestili u "Centar za šljivu i kesten"?! | Karlovački informativni web portal

Karlovčanima je ovo itekako poznato: Petrinjac godinama radio u gradskoj upravi s lažnom svjedodžbom, pa ga premjestili u “Centar za šljivu i kesten”?!

foto ilustracija

Policija je zbog krivotvorenja isprave kazneno prijavila Petrinjca koji se 2010. godine s lažnom svjedodžbom zaposlio u petrinskoj gradskoj upravi. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o 42-godišnjem Ž.A. koji je svojedobno blisko surađivao s pokojnim Željkom Nenadićem.

Tereti ga se da je na neutvrđeni način pribavio krivotvorenu svjedodžbu o završenoj srednjoj školi sa zagrebačkog područja, a na osnovu koje se u listopadu 2010. godine zaposlio u petrinjskoj gradskoj službi. Tu je krivotvorenu svjedožbu uporabio kao pravu i to sve do rujna 2017. godine kada mu je prekinut radni odnos.

Kasnije je premješten u Javnu ustanovu za obrazovanje odraslih “Centar za šljivu i kesten” na poziciju koja odgovara njegovoj realnoj stručnoj spremi.

  • Valjalo bi spomenuti činjenicu da, kada je gradom upravljao pokojni HDZ-ov gradonačelnik Željko Nenadić 2010. godine, bila je to dobra prilika za osobe s lažnim svjedodžbama. Naime, sisačka je policija također prije nekoliko mjeseci kazneno prijavila 43-godišnjaka koji se u veljači 2010. godine, također s krivotvorenom diplomom, zaposlio u petrinskoj gradskoj upravi.

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori