KAportal Karlovački dužnosnici otišli na duhovnu obnovu, Jelić zahvalio kritičarima: Oni nas uvijek krijepe i u našim su molitvama | Karlovački informativni web portal

Karlovački dužnosnici otišli na duhovnu obnovu, Jelić zahvalio kritičarima: Oni nas uvijek krijepe i u našim su molitvama

Grad Karlovac i Karlovačka županija će narednih par dana biti u rukama zamjenice gradonačelnika i zamjenika župana jer su Damir Mandić i Damir Jelić i drugi suradnici jutros otputovali na duhovnu obnovu u Karmel sv. Ilije u Buško Blato na obali istoimenog jezera u Hercegovini.

Tradicionalno, jubilarni deseti put na seminar kod hercegovačkih fratara krenulo je ukupno 53 gradskih i županijskih dužnosnika, pročelnika, direktora i ravnatelja ustanova.

– Ove godine je, kao i proteklih godina tema “team buildinga” služenje zajednici što se poklapa s našom vizijom Karlovačke županije koja želi biti servis servisa građanima i žiteljima, kazala je voditeljica puta Marija Fićurin dodavši kako će na putu zastati u Zadarskoj županiji gdje će ih ugostiti župan Longin. Uz zahvalu Katoličkoj crkvi koja ih je podržala, Fićurin kaže da sve troškove puta snose sami sudionici, te kako se “zaista nakon ovakvih seminara i povratka kućama osjećaju okrijepljeni i pomaže im u poslovnim odnosima, komunikaciji jer su međuljudski odnosi bitni za kvalitetnu suradnju”.

 • – Ovo je u svijetu posve normalno kad otac benediktinac drži seminar u BMW-u, istim putem idemo i mi. Ima puno otvorenih pitanja s poslovne strane tako da nam je program poprilično reduciran da se možemo baviti i poslom, uz ovaj dio propitivanja kako služimo zajednici, rekao je župan Damir Jelić koji je prije deset godina i osmislio redovite seminare u samostanu a nedavno organizirao i masovno hodočašće HDZ-ovaca i njihovih simpatizera u Međugorje.

  – Hvala svima koji nas podržavaju na ovom putu, a posebno hvala kritičarima koji nas uvijek krijepe, oni su nam besplatni savjetnici i u našim su molitvama, dodao je Jelić.

  KAportal.hr

   

 • 3 komentara

  1. Zašto mi to uopće moramo znati?
   Zašto nas o tome obaviještavate?

  2. Oni obnavljaju glupost svog postojanja, a to sa vjerom nema nikakve veze. Njihove farizejske molitve pune licemjerja škodile bi i samom Papi, pa ih molim da mole za svoj jedini HDZ bez kojeg ne bi ni postojali.
   Amen

  3. Nadam se da su raspravili i usvojili aktualnu Papinu poruku o opasnosti od rastućeg fašizma, populizma i zatvorenog srca.

  Odgovori