KAportal Karlovčani i gosti našeg grada prikupili 9.230 kuna i 20 eura na humanitarnoj akciji "Ako imaš kunu viška..." | Karlovački informativni web portal

Karlovčani i gosti našeg grada prikupili 9.230 kuna i 20 eura na humanitarnoj akciji “Ako imaš kunu viška…”

Karlovčani su još jednom pokazali veliko srce prikupivši ukupno 9.230 kuna (plus 20 eura koje su vjerojatno ubacivali gosti našeg grada, dakako, mnogi su imali i kune i lijepo je bilo vidjeti turiste koji se raspituju o čemu je riječ i odmah se uključuju u akciju!) na tradicionalnoj humanitarnoj akciji “Ako imaš kunu viška…” na karlovačkoj promenadi.

U organizaciji udruge Daj 5 i udruge Jak kao Jakov na ovoj akciji tradicionalno se pomoć prikupljala ubacivanjem novca u kofere glazbenika, a ove godine svirali su Daj 5, Kolege, Forte, Žice s Mrežnice, Tonči i Jopa te Bob Milan kojem su se pridružili Zorica Cindrić Stanko i Miroslav Galinac. Iako su bili najavljeni, nastup su morali otkazati Boemi, no priložili su svoju donaciju ovoj lijepoj akciji.

Uz navedeno, Karlovačke mažoretkinje i volonterke udruge Jak kao Jakov dijelile su prolaznicima balone i muffine, a na štandovima udruge svi zainteresirani mogli su kupiti suvenire.

  • Sva prikupljena pomoć bit će upućena obitelji mladog Karlovčanina koji se nalazi na liječenju u Zagrebu.

    KAportal.hr

  • Odgovori