KAportal Karlovčani i humanitarnim kvizom pomogli ABA terapiju, u petak veliki koncert Hladnog piva na Sceni | Karlovački informativni web portal

Karlovčani i humanitarnim kvizom pomogli ABA terapiju, u petak veliki koncert Hladnog piva na Sceni

Akciji udruge Zvončići za uvođenje ABA terapije, iznimno korisne i potrebne za djecu s poteškoćama u razvoju, priključili su se i karlovački kvizaši na inicijativu agilnog Saše Lenuzzija. Čak 15 ekipa s po četiri člana odazvalo se humanitarnom kvizu u Papa’s baru, svaki je član priložio 20 kuna pa je prikupljena lijepa i korisna svota od 1200 kuna za ovu svrhu.

Iznimno fer bilo je i samo natjecanje – pobjednik je ekipa Brotnjo iznad svega, i to zahvaljujući vrlo lijepoj i fer gesti drugoplasiranih Jedinih pravih škanjaca, koji su prvo proglašeni pobjednicima, ali su primjetili da su im bodovi krivo zbrojeni i sportski to priznali pa su tako ostali i bez prvog mjesta.

Podsjećamo, u petak je veliki humanitarni koncert na Maloj sceni Hrvatskog doma. Listu izvođača predvodi Hladno pivo, iz Rijeke dolazi mladi nadareni bubnjar Jan Šokčević, a karlovačke rock snage predstavljaju Nipplesi i The Stack Shots.

  • KAportal.hr

  • Odgovori