KAportal Karlovčani će bogatim programom slaviti Dan grada - Mandić pozvao: Svi na ulice! Svaki grad ima rođendan, ali karlovački je poseban | Karlovački informativni web portal

Karlovčani će bogatim programom slaviti Dan grada – Mandić pozvao: Svi na ulice! Svaki grad ima rođendan, ali karlovački je poseban

– Imamo prvorazredan brend i program za Dan grada je sad već toliko bogat da spadamo među gradove s najbogatijim kazališnim i glazbenim programima. Sugrađane pozivam da se upuste u avanturu istraživanja programa, prate što je kada jer sigurno ima za svakoga nešto zanimljivo, pozvao je Srećko Šestan, ravnatelj Zorin doma, jednog od izvršnih organizatora ovogodišnje proslave rođendana Karlovca.

Trajat će od 23. lipnja i Ivanjskog krijesa do 439. rođendana Karlovca, 13. srpnja, a program pun predstava, koncerata, folklora, filmova, različitih radionica odvijat će se na brojnim lokacijama u gradu, od Zorin doma i platoa ispred kazališta, Šanca, Starog grada do Starog placa. Tamo Izvan fokusa, također izvršni organizator, i ove godine priprema Dnevni boravak, u kojem će, po riječima Filipa Treznera, biti izložbe fotografija i likovnih radova, zanimljive radionice, KAbina, ArtiKA, koncerti Singrlica, Luce, Tram 11, Divljih jagoda, te, za kraj, Massima.

I ove godine Karlovčani će svom gradu za rođendan zaplesati Rođendanski bal, za koji će prijave uskoro početi, a cijeli program moći će se pratiti i preko kamo.karlovac.hr, na kojoj će biti i navigacija. Na trotjednoj proslavi rođendana Karlovca očekuju se gosti iz drugih gradova i inozemstva jer je ovaj put dobro praćena i marketinški zahvaljujući udruženom oglašavanju Turističke zajednice.

  • – Program je bogat i raznovrstan i nadam se da će biti puno posjetitelja, te da će nas vrijeme poslužiti. Tko god je u mogućnosti, neka dođe i uživa, pozvala je Ljudmila Bratko Gašpić iz Heineken Hrvatska, odnosno, Karlovačkog, sponzora proslave.

    Sve je sugrađane i goste iz drugih gradova u Karlovac pozvao i gradonačelnik Damir Mandić, poručivši im da doslovno izađu na ulice. Ni iz kakvih revolucionarnih razloga!

    – Da se zajedno družimo, provedemo, osjetimo grad i ono što se u njemu događa, radimo na našem zajedništvu koje nas krasi. Svaki grad ima svoj rođendan, ali karlovački rođendan je poseban, poručio je Mandić.

    KAportal.hr

  • Odgovori