KAportal Danas sjednica Gradskog vijeća: Otpisuju se dugovi blokiranim građanima, pred vijećnicima i izvješće o radu gradonačelnika | Karlovački informativni web portal

Danas sjednica Gradskog vijeća: Otpisuju se dugovi blokiranim građanima, pred vijećnicima i izvješće o radu gradonačelnika

Karlovački gradski vijećnici, nakon mjesec dana, danas će biti ponovo u klupama i raspravljati o 14 točaka dnevnog reda.

Između ostalih, očekuje ih odluka o otpisu duga građanima koji imaju blokirane račune, a radi se o ukupno 618.870 kuna nastalih za komunalnu naknadu, najamnine, spomeničku rentu a koje Grad od njih nije uspio naplatiti. Grad Karlovac postat će i vlasnik još 8,29 posto udjela Hrvatskom radio Karlovcu kojeg se uspješne riješila Karlovačka županija i to za 80.000 kuna.

Pred vijećnicima je i imenovanje Jasmine Milovčić na još jedan mandat ravnateljice Gradske knjižnice, te izvješće o radu gradonačelnika u prvoj polovici ove godine. Što je radio, izvijestit će ih Damir Mandić, a vijećnici mu imati priliku reći što o njegovu, a onda i radu Gradske uprave, misle.

  • KAportal.hr

  • Odgovori