KAportal Karlovački vatrogasci gase požare kod Šibenika i Zadra - po novoj zapovijedi otišlo ih je još šest | Karlovački informativni web portal

Karlovački vatrogasci gase požare kod Šibenika i Zadra – po novoj zapovijedi otišlo ih je još šest

foto Vijesti.hr

Karlovački vatrogasci i dalje gase požare ili dežuraju na području Dalmacije, dok je temeljem zapovijedi glavnog vatrogasnog zapovjednika u subotu put Šibensko – kninske županije upućeno četiri vatrogasca s dva vatrogasna vozila.

Kako je izvijestio županijski vatrogasni zapovjednik Goran Franković, područna vatrogasna zajednica Ogulin sudjeluje s dva vatrogasca i jednim vozilom kao i Vatrogasna zajednica općine Barilović.

– Danas je na područje Zadarske županije Vatrogasna zajednica uputila još dva vatrogasca (JVP Karlovac i DVD Stative Gornje) s jednim vozilom također na izvanrednu dislokaciju, kaže Franković te dodaje da se trenutno na redovnim i izvanrednim dislokacijama na priobalju nalazi 13 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila.

  • Sedam vatrogasaca je na redovnim dislokacijama – dva na Lastovu, pet u Šibeniku, te šest na gore navedenim izvanrednim dislokacijama.

    KAportal.hr

  • Odgovori