KAportal Karlovački strijelac Vlado Cindrić treći na 43. Trofeju Mladosti, ostvario i B normu za Europsko prvenstvo | Karlovački informativni web portal

Karlovački strijelac Vlado Cindrić treći na 43. Trofeju Mladosti, ostvario i B normu za Europsko prvenstvo

Najbolji karlovački strijelac Vlado Cindrić imao je odličan nastup na 43. Trofeju Mladosti, jakom međunarodnom turniru u streljaštvu održanom u Zagrebu. U konkurenciji 63 strijelca iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije i Mađarske, Cindrić je u kvalifikacijskom dijelu gađanja zračnim pištoljem sa 10 metara “upucao” 571 krug te zauzeo četvrto mjesto i tako ujedno ostvario i B normu za Europsko prvenstvo u streljaštvu.

U finalu je Cindrić napravio još jedan korak te na kraju osvojio odlično treće mjesto i brončano odličje. Pobjednik 43. Trofeja Mladosti je osječki strijelac Borna Butković, a drugo mjesto osvojio je Damir Mikec iz Srbije.

Vrlo dobar nastup imali su i ostali karlovački strijelci – Matija Cindrić zauzeo je 11. mjesto sa 565 krugova, odnosno samo krug mu je nedostajao do plasmana u finale osmorice najboljih, dok je Slavko Matanić bio solidan 17. sa 560 pogođenih krugova.

KAŠonline

  • Odgovori