KAportal Karlovački plesni klub st.ART osvojio čak tri zlata na svjetskom finalu DanceStar natjecanja - uz to osvojene i tri bronce! | Karlovački informativni web portal

Karlovački plesni klub st.ART osvojio čak tri zlata na svjetskom finalu DanceStar natjecanja – uz to osvojene i tri bronce!

Izuzetno uspješan nastup imao je karlovački plesni klub st.ART na svjetskom finalu DanceStar natjecanja. DanceStar World Masters održan je u Poreču, a karlovački plesači zablistali su s čak tri zlatna i tri brončana odličja!

Zlatna odličja osvojile su dvije koreografije Irene Gerovac Zrnić – “Ghost in the Shell” u kategoriji Production Number za djecu i “Children of the Water” u kategoriji dječjeg suvremenog plesa, te koreografija Sanje Tek “Mary Poppins” u kategoriji Open za dječji uzrast.

Tri koreografije Sanje Tek pritom su osvojile brončana odličja – riječ je o plesnim nastupima “Into the Woods” u kategoriji Production Number za juniore, “Rule the World” u suvremenom plesu za juniore te “Old Days” u kategoriji Open za najmlađe plesače, “miniće”.

  • KAportal.hr

  • Odgovori