KAportal Karlovački Left to Starve objavio prvi album, hvale ga po cijelom svijetu, a bend krenuo na europsku turneju | Karlovački informativni web portal

Karlovački Left to Starve objavio prvi album, hvale ga po cijelom svijetu, a bend krenuo na europsku turneju

Karlovački hardcore punk bend Left to Starve objavio je dugoočekivani prvi album “Nikada se nisam bojao zmija”. Najširoj publici postat će dostupan sutra, kroz labele Rope and Guillotine, Mad Schnauzer Records i Slowly growing deaf Records, no preko interneta je već raširen i iznimno tražen zahvaljujući pohvalama koje stižu iz cijelog svijeta.

Ponajprije se to odnosi na izuzetno pozitivnu recenziju na jednom od kultnih i najcijenjenijih underground portala CVLT Nation koji je u potpunosi posvećen hardcore punk subkulturi od odjeće do glazbe, a na kojem se ističe da su Left to Starve objavili jedan od “najmračnijih albuma godine – kroz polagane trzaje vodi slušatelja na pakleni put u mračne špilje”, ističe se u recenziji uz naglasak da im je velika čast podijeliti album s čitateljima.

Ne čudi da su Left to Starve rado viđeni gosti praktički gdje god požele svirati. Od danas su tako na europskoj turneji koja starta u Češkoj, gdje sviraju večeras u Brnu, a sutra u Pragu, a potom slijede Schwabisch Gmund i Hamburg u Njemačkoj pa izlet do nizozemskog Utrechta, povratak u Njemačku odnosno Bremen i Dresden, a za kraj, 14. listopada, koncert u Grazu. Valja nadodati da je moguć još jedan koncert u Nizozemskoj ili Njemačkoj, o čemu će fanovi biti na vrijeme obaviješteni putem Facebook stranice benda.

  • Što se tiče Hrvatske, bend je sinoć svirao u Zagrebu u Močvari, u Karlovcu smo ih posljednji puta čuli na Noći mračnog cirkusa u srpnju, a nadamo se da će po povratku s turneje biti prigode i za novu svirku na Sceni.

    Podsjetimo, bend Left to Starve čine pjevač Adrian Vučković, gitarist Dominik Mrgan, basist Roko Šikić i bubnjar Pavle Kocanjer.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori