KAportal Karlovački Inkasator postao član Zajednice za društveno odgovorno poslovanje HGK | Karlovački informativni web portal

Karlovački Inkasator postao član Zajednice za društveno odgovorno poslovanje HGK

Karlovački Inkasator postao je dio Zajednice za društveno odgovorno poslovanje HGK. Čine je tvrtke koje su predvodnice društveno odgovornog poslovanja i svojim djelovanjem žele potaknuti i ostale na primjenu odgovornih praksi u svakodnevno poslovanje.

Zajednica će, rečeno je na Izbornoj skupštini u Zagrebu, aktivnostima obuhvatiti ciljeve održivog razvoja, te pomoći svim gospodarskim subjektima i poslovnoj zajednici u cjelini u razumijevanju i prilagodbi poslovanja novim poslovnim principima.

Za novu predsjednicu Zajednice izabrana je Andreja Pavlović, direktorica društveno odgovornog poslovanja Hauska & Partner Grupe, a njezinu zamjenicu Angelika Brnada, direktorica Sektora održivog razvoja i zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša INA-e, dok je među 11 predstavnika tvrtki u Vijeću Zajednice za DOP i Karlovčanka Andreja Barberić, savjetnica za odnose s javnošću u Inkasatoru.

  • KAportal.hr

  • Odgovori