KAportal Karlovačka tvornica oružja HS produkt najuspješnija u zemlji po financijskom rejtingu - dobio Zlatnu bilancu FINA-e za 2017. | Karlovački informativni web portal

Karlovačka tvornica oružja HS produkt najuspješnija u zemlji po financijskom rejtingu – dobio Zlatnu bilancu FINA-e za 2017.

HS Produkt iz Karlovca najuspješniji je poduzetnik u Hrvatskoj po financijskom rejtingu u 2017. i dobitik FINA-ine Zlatne bilance.

Nagrada je to koju Financijska agencija dodjeljuje najuspješnijim poduzetnicima u pojedinoj djelatnosti, prema ukupnom rangu dobivenom rangiranjem 11 financijskih pokazatelja u 5 kategorija: po pokazateljima profitabilnosti, likvidnosti, zaduženosti, aktivnosti i ekonomičnosti.

– Ukupni pobjednik, najbolji među najboljima, izabire se prema tim kriterijima, te ima najvišu ocjenu financijskog rejtinga prema Fininoj metodologiji. Sveukupni pobjednik i dobitnik Zlatne bilance za najuspješnijeg poduzetnika prema financijskom rejtingu u 2017. godini je tvrtka HS Produkt. iz Karlovca, ujedno i dobitnik Zlatne bilance za najuspješnijeg poduzetnika u 2017. godini u djelatnosti Prerađivačka industrija, navode u FINA-i.

  • Osim u toj djelatnosti, FINA je najbolje proglasila u još 10, izabrane među 3.785 poduzetnika u zemlji, koliko ih je ušlo u izbor.

    KAportal.hr

  • Odgovori