KAportal "Karlovački facebook" stigao na ulaz u Perivoj, bit će ih još u Zvijezdi - dnevne informacije o vremenu, gradu, događanjima od sada u retro info stupu | Karlovački informativni web portal

“Karlovački facebook” stigao na ulaz u Perivoj, bit će ih još u Zvijezdi – dnevne informacije o vremenu, gradu, događanjima od sada u retro info stupu

Karlovački facebook, info stup u retro stilu, s dnevnim informacijama od danas je na ulazu u Perivoj, sa strane Radićeve, na mjestu gdje je prije stotinjak godina takav i bio, i to zahvaljujući KAkvartu i projektu Gradske četvrti Zvijezda. Iz KAkvarta Vijeću gradske četvrti stiglo je 90 tisuća kuna, 20 tisuća je osiguralo samo Vijeće dok je volonterski rad vrijedan oko 40.000 kuna.

Ima šest strana na kojima će biti informacije Aquatike, gradske uprave, Turističke zajednice, Karlovačke sportske zajednice, Hrvatskog radio Karlovca i DHMZ-a.

Zanimljiv je jer spaja tradicionalno i moderno, a svi koji tuda prolaze, po riječima Helene Radić Bosanac iz Heinekena, tvrtke koja je s Gradom podruprla projekt KAkvart, imat će brojne informacije na dohvat ruke.

  • – Ovo je mali, ali sladak projekt. Info stup “diže” prostor i na njegovom tragu planiramo postavljanje na još nekoliko lokacija, kod Croate i Gradske straže. Osmislit ćemo priču, postaviti ih i tako riješiti i dio onih “sendviča”, koji jesu informativni, ali ne i estetski, rekao je gradonačelnik Damir Mandić.

    KAportal.hr

  • Jedan komentar

    1. Zašto ih ne postavite u nove “kulturne” hot-spot-ove Kaufland i SuperNovu?

    Odgovori