KAportal Karlovački i dugoreški taekwondisti imali su pravu žetvu medalja na Kondor Openu | Karlovački informativni web portal

Karlovački i dugoreški taekwondisti imali su pravu žetvu medalja na Kondor Openu

Deset članova Taekwondo kluba Banija Pandas nastupili su u subotu na 21. tradicionalnom, Kondor Openu, ujedno zadnjem kriterijskom turniru za kadetsku rang listu, uz nastup više od 600 natjecatelja iz 65 klubova iz Hrvatske i zemalja regije.

Odlične rezultate na ovom su natjecanju imali i  članovi Taekwondo kluba Duga Resa. Matija Brcković i Lucija Polović proglašeni su najboljim natjecateljima turnira.

Borci „Pandas tima“ polučili su odlične rezultate osvojivši 6 odličja od čega 3 zlata, 2 srebra i broncu.

 • Pojedinačni rezultati:
  1. mjesto Adriano Qeta MKM -36kg (4 pobjede)
  1. mjesto Oscar Kovačić MKM -39kg (3 pobjede)
  1. mjesto Petar Fičko KM -41kg (4 pobjede)
  2. mjesto Lucio Matuzić MKM -36kg (3 pobjede)
  2. mjesto Lucija Hrebac KŽ -44kg (3 pobjede)
  3. mjesto Gabrijela Fehervari KŽ -37kg (bp)
  Bez plasmana ostali su: Mia Šnajder, Aleksandra Macut, Lirijana Jakšić i Jan Mašinović

  U ekipnim plasmanima ostvareni su sljedeći rezultati: u ukupnom ekipnom poretku svih klubova osvojeno je 4. mjesto, u ukupnom poretku svih muških timova osvojeno je 3. mjesto, u poretku mlađih kadeta muških osvojeno je ekipno 1. mjesto, a u zajedničkom poretku mlađih kadeta i kadetkinja ekipno 2.mjesto, u ekipnom poretku kadeta (muški) osvojeno je 3. mjesto.

  – Za najboljeg kadeta turnira proglašen je Petar Fičko, a Gabrijela Fehervari osvajanjem bronce osigurala je bodove za ostanak na vrhu nacionalne rang liste, te time potvrdila kontinuitet i kvalitetu  rada u ovoj sezoni. Fehervari je u neizvjesnoj i teškoj utrci za vodećeg borca u kategoriji do 37kg ostvarila najviše bodova od svojih suparnica te postala najbolji borac u toj kategoriji. Kriteriji su se uzimali sa 6 velikih turnira a najbolje borce u svim kategorijama nagraditi će Hrvatski taekwondo savez – objašnjava trener Neven Trbojević.

  Odlične rezultate na ovom su natjecanju imali i  članovi Taekwondo kluba Duga Resa. Matija Brcković i Lucija Polović proglašeni su najboljim natjecateljima turnira.

  Rezultati:

  1. mjesto – Matija Brcković, jun -63kg
  1. mjesto – Lucija Polović jun -55kg
  2. mjesto Tin Katić jun +78kg
  2. mjesto Lovro Fanjak ml.kad. -30kg
  3. mjesto Tea Trupković kad -41kg
  3. mjesto Lara Križanić kad -47kg

  Brinju na 3. Adidas Brinje Openu sudjelovali su Dominik Aršulić kad -49kg koji je osvojio 2. mjesto, dok je Ivano Belavić ostao bez plasmana.

  KAŠonline

   

 • Odgovori