KAportal Karlovački i dugoreški taekwondisti imali su pravu žetvu medalja na Kondor Openu | Karlovački informativni web portal

Karlovački i dugoreški taekwondisti imali su pravu žetvu medalja na Kondor Openu

Deset članova Taekwondo kluba Banija Pandas nastupili su u subotu na 21. tradicionalnom, Kondor Openu, ujedno zadnjem kriterijskom turniru za kadetsku rang listu, uz nastup više od 600 natjecatelja iz 65 klubova iz Hrvatske i zemalja regije.

Odlične rezultate na ovom su natjecanju imali i  članovi Taekwondo kluba Duga Resa. Matija Brcković i Lucija Polović proglašeni su najboljim natjecateljima turnira.

Borci „Pandas tima“ polučili su odlične rezultate osvojivši 6 odličja od čega 3 zlata, 2 srebra i broncu.

Pojedinačni rezultati:
1. mjesto Adriano Qeta MKM -36kg (4 pobjede)
1. mjesto Oscar Kovačić MKM -39kg (3 pobjede)
1. mjesto Petar Fičko KM -41kg (4 pobjede)
2. mjesto Lucio Matuzić MKM -36kg (3 pobjede)
2. mjesto Lucija Hrebac KŽ -44kg (3 pobjede)
3. mjesto Gabrijela Fehervari KŽ -37kg (bp)
Bez plasmana ostali su: Mia Šnajder, Aleksandra Macut, Lirijana Jakšić i Jan Mašinović

U ekipnim plasmanima ostvareni su sljedeći rezultati: u ukupnom ekipnom poretku svih klubova osvojeno je 4. mjesto, u ukupnom poretku svih muških timova osvojeno je 3. mjesto, u poretku mlađih kadeta muških osvojeno je ekipno 1. mjesto, a u zajedničkom poretku mlađih kadeta i kadetkinja ekipno 2.mjesto, u ekipnom poretku kadeta (muški) osvojeno je 3. mjesto.

– Za najboljeg kadeta turnira proglašen je Petar Fičko, a Gabrijela Fehervari osvajanjem bronce osigurala je bodove za ostanak na vrhu nacionalne rang liste, te time potvrdila kontinuitet i kvalitetu  rada u ovoj sezoni. Fehervari je u neizvjesnoj i teškoj utrci za vodećeg borca u kategoriji do 37kg ostvarila najviše bodova od svojih suparnica te postala najbolji borac u toj kategoriji. Kriteriji su se uzimali sa 6 velikih turnira a najbolje borce u svim kategorijama nagraditi će Hrvatski taekwondo savez – objašnjava trener Neven Trbojević.

Odlične rezultate na ovom su natjecanju imali i  članovi Taekwondo kluba Duga Resa. Matija Brcković i Lucija Polović proglašeni su najboljim natjecateljima turnira.

Rezultati:

1. mjesto – Matija Brcković, jun -63kg
1. mjesto – Lucija Polović jun -55kg
2. mjesto Tin Katić jun +78kg
2. mjesto Lovro Fanjak ml.kad. -30kg
3. mjesto Tea Trupković kad -41kg
3. mjesto Lara Križanić kad -47kg

Brinju na 3. Adidas Brinje Openu sudjelovali su Dominik Aršulić kad -49kg koji je osvojio 2. mjesto, dok je Ivano Belavić ostao bez plasmana.

KAŠonline

 

  • Odgovori