KAportal Karlovački bend EoT objavio spot za novu pjesmu "Karma", režirao ga Peđa Gvozdić, u njemu glumci i djelatnici Zorin doma | Karlovački informativni web portal

Karlovački bend EoT objavio spot za novu pjesmu “Karma”, režirao ga Peđa Gvozdić, u njemu glumci i djelatnici Zorin doma

Mladi karlovački bend EoT objavio je još jedan spot nakon nedavnog potpisa za izdavačku kuću Menart. Riječ je o jednoj od prvih pjesama benda, nastaloj prije 15 godina, i to u sobi u kojoj je i snimljen dio spota!

Spot za “Karmu” napravljen je uz pomoć prijatelja benda i glumaca Zorin doma i Karlovačkih pelivana – redatelj je Peđa Gvozdić, a u njemu se pojavljuju Anđelka Fajt, Nino Pavleković, Vanja Gvozdić, Sanja Šajatović, Mirel Huskić i Jan Borovček.

  • “Karma” je još jednu slagalica u nizu, koja stvara sliku načina života pod imenom ‘Teorija Ludog Chovjeka’ – što je ujedno i ime nadolazećeg albuma. Nakon singla ‘Nažalost u pravu’ – čvrste i direktne izjave o tamnijoj strani životne borbe bez kompromisa i odustajanja, novim singlom EoT predstavlja zabavniju stranu borbe, ali ovog puta s ljudima, kroz konkretnu i jednostavnu poruku: “Od tvojih provala cijeli svijet se raspada, karmu punu očaja širiš posvuda, jer sve što želim sad, sve što nisi ti, samo litru Ribara, ili jedan caffetin.”

    KAportal.hr

  • Odgovori