KAportal Karlovački bejzbolaši u "maratonskoj" utakmici opet bolji od varaždinske Vindije - ovog puta sa 21:11 | Karlovački informativni web portal

Karlovački bejzbolaši u “maratonskoj” utakmici opet bolji od varaždinske Vindije – ovog puta sa 21:11

foto: Oliver Švob

Bejzbolaši karlovačke Olimpije 83 u posljednjoj su ligaškoj utakmici srednjoeuropske Interlige svladali varaždinsku Vindiju sa 21:11. Ovom pobjedom Karlovčani su osigurali drugo ili treće mjesto prije završnog turnira (ovisno o rezultatima dvostrukog ogleda Apolla iz Bratislave i Budapest Redsa) te tako izbjegli hrvatsko polufinale i ogled sa splitskom Nadom, već će im suparnici biti ili Slovaci ili Mađari. Podsjetimo, završni turnir igrat će se upravo u Karlovcu, krajem kolovoza i početkom rujna.

Današnji ogled bio je zaista maratonski, potrajao je gotovo četiri sata – Varaždinci su na samom startu poveli sa 6:0, no Karlovčani su već u trećoj izmjeni stigli do prednosti 7:6. U šestoj izmjeni prvo novi preokret gostiju koji od 10:7 za Olimpiju 93 dolaze u vodtvo 11:10, a potom domaći bejzbolaši s čak sedam bodova u šestom inningu dolaze do, pokazalo se, nedostižnih 17:11. Imali su bejzbolaši Olimpije 83 prigodu dovršiti susret već u sedmoj izmjeni, ali Varaždinci su ipak uspjeli prekinuti domaći napad pri rezultatu 20:11, no u osmoj izmjeni postignut je i taj posljednji bod za konačnih 21:11.

U raspoloženom karlovačkom napadu treba istaknuti home run udarac Vojaka.

  • KAŠonline

  • Odgovori