KAportal FOTO, VIDEO: Otvoren Advent u Karlovcu - slijedi dva tjedna zabave i bogate gastro ponude na karlovačkoj promenadi | Karlovački informativni web portal

FOTO, VIDEO: Otvoren Advent u Karlovcu – slijedi dva tjedna zabave i bogate gastro ponude na karlovačkoj promenadi

Otvaranje karlovačkog Adventa i ove je godine obilježeno padalinama, ali u sasvim drugačijem ozračju. Dok je prošle godine jaka kiša unatoč velikom broju posjetitelja ipak pokvarila otvaranje, ove godine snijeg je bio i više nego dobrodošao i dodao je cijeloj večeri pravu božićnu notu i atmosferu.

Advent je simbolično otvoren uz par kratkih riječi organizatora i gradonačelnika, vrijedi ih pohvaliti na vrlo kratkom i sažetom obraćanju, nakon čega je krenuo nastup Karlovačkih mažoretkinja i upaljeni su ukrasi na jelki kod Glazbene škole Karlovac, najvećem božićnom “drvcu” u Hrvatskoj. Uslijedio je vrući nastup plesnog para Blanka Y Emilien koji je dobro zagrijao prisutne, a potom je na pozornicu u Glazbenom paviljonu izašao Mali zbor Glazbene škole Karlovac i uz “Tihu noć” i službeno otvorio večernji program.

Posjetiteljima je na raspolaganju 10 ugostiteljskih i šest trgovačkih kućica, među njima i ona humanitarna udruge Jak kao Jakov, na kojoj se prikupljaju sredstva za male bolesnike.

  • Danas u večernjim satima Karlovčane očekuje još nastup vrlo kvalitetne mlade pjevačice Luce, koju nazivaju hrvatskom Adele, a od 23 sata kreće DJ dvojac Jambeats.

    U subotu je Advent otvoren već od podneva, a prvi dio programa posve je u znaku mališana koje očekuju Šumekova radionica, Kuća Djeda Mraza, priče iz Knjiguljice, predstava “Božićna priča”…

    KAportal.hr

  • Odgovori