KAportal Karlovački Advent imat će i bogat glazbeni program - zasad potvrđeni TBF, Detour, Zdenka Kovačiček, Opća opasnost... | Karlovački informativni web portal

Karlovački Advent imat će i bogat glazbeni program – zasad potvrđeni TBF, Detour, Zdenka Kovačiček, Opća opasnost…

Organizatori Adventa u Karlovcu na svojoj Facebook stranici iz dana u dan objavljuju izvođače koje ćemo moći vidjeti i čuti na ovogodišnjem izdanju ove lijepe manifestacije. Dakako, to je samo dio pripremljenih programa, jer ove godine sam Advent bit će i na većem prostoru, ali i s dvije pozornice (Glazbeni paviljon i ispred Edisona) pa će zaista biti za svakog ponešto.

Organizatori su službeno objavili nastupe Detoura, Zdenke Kovačiček i Opće opasnosti, no društvenim mrežama već se proširila informacija kako će na Adventu, i to 27. prosinca, nastupiti sjajni TBF, što je razveselilo mnoge Karlovčane i Karlovčanke, a nesumnjivo će to biti prilika da i gosti iz drugih gradova navrate do karlovačkog Adventa.

O daljnjim programima pravodobno ćemo vas obavijestiti, a ujedno potražite i na Facebooku dnevne objave s novostima o programu i ostalim ponudama na ovoj manifestaciji.

  • KAportal.hr

  • Odgovori