KAportal Karlovačke kuglačice poražene u Osijeku, žele li ostati u prvoligaškom društvu očito će biti nužna pojačanja | Karlovački informativni web portal

Karlovačke kuglačice poražene u Osijeku, žele li ostati u prvoligaškom društvu očito će biti nužna pojačanja

U pretposljednjem kolu jesenskog dijela prvoligaškog prvenstva Hrvatske u kuglanju, kuglačice Karlovca ubilježile su još jedan uvjerljiv poraz – na gostovanju u Osijeku izgubile su sa 7:1. Za razliku od prošlog kola kada su odigrale vrlo dobro protiv jakih Splićanki, ali im to nije bilo dovoljno za bodove jer su gošće bile još bolje, danas su u Osijeku obje ekipe bile neraspoložene, no Osječanke su ipak iskoristile prednost domaće kuglane unatoč slabašnih 3.108 čunjeva, jer Karlovčanke su ostale na samo 3.032.

Još jednom se pokazalo da Karlovčanke imaju već pomalo zabrinjavajuć strah na gostovanjima, a pogotovo se ne snalaze na šestostaznim kuglanama pa su Osječanke već nakon prva tri para vodile sa 3:0. Pritom je Katarina Zajec odigrala najlošiji meč sezone i sa 513:534 izgubila od Gorup, Katarina Čurilović u svom prvoligaškom debiju srušila više čunjeva od Kolak (503:494) ali je izgubila zbog 1:3 u setovima, a Nikolina Čoko, danas najbolja Karlovčanka, s tijesnih 539:541 izgubila od Vuke.

Sve se moglo okrenuti u preostala tri para jer prednost domaćih bila je tek 14 čunjeva, ali nastavilo se u sličnom tonu. Natalija Sonički je donijela jedini bod Karlovcu u meču protiv Pofuk (481:473), ali Martina Čoko je visoko poražena od Tomić (509:555), dok je Ivona Škalamera potpuno podbacila protiv ne pretjerano raspoložene Matković (487:511).

  • U posljednjem jesenskom kolu teško je očekivati uspjeh protiv odlične Istre koja je trenutno drugoplasirana, no možda nas karlovačke kuglačice napokon i ugodno iznenade.

    KAŠonline

  • Odgovori