KAportal Karlovačka Platforma F12 gostovala u Zagrebu, radovi izloženi na zidovima AKC Medika razgrabljeni! | Karlovački informativni web portal

Karlovačka Platforma F12 gostovala u Zagrebu, radovi izloženi na zidovima AKC Medika razgrabljeni!

Nakon niza uličnih gerilskih galerija u Karlovcu, Platforma F12 svojim se radovima predstavila i u Dugoj Resi, Lovincu i Zadru, a danas i u Zagrebu, gdje je na zidovima AKC Medika osvanula njihova nova izložba, čime je ujedno završen projekt “F12: Free Art Display”, za koji je umjetničke radove donirao velik broj umjetnika iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Na izložbama su tako stanovnici Karlovca, Duge Rese, Lovinca i, danas, Zagreba, mogli uživati u radovima koje su donirali Nikolina Žabčić, RUPEONE, Daša Gajić, Roberto Vodanović Čopor, Alen Klimenta, Koraljko Greben, Dalibor Kušenić, Lana Skindread, Katharina Sertić, Jasenka Hoffman, Jasmina Jakopanec, Tanja Blašković, Zoran Šajatović, Nada Matić, Anita Kos, Nikola Grabovac, Antonija Poljan, Lucija Krašić, Anna Maria Previšić, Luka Tomić, Mračnjaštvo, Ana Salopek, Nataša Kupljenik, Sindy Čolić, Aurora Mihatov, Damjan Brozić, Nastja Kljaić, Tally Rayne Adams, Grebo Gray, Josipa Novaković, Marija Zmaya Gray, Mario Šimić, Sanja Siročić, Petra Brnardić, Valentina Stanić, Alenka Mance i Marina Đira.

Kao i u brojnim slučajevima u Karlovcu, večerašnja izložba oduševila je i Zagrepčane pa su radovi razgrabljeni u rekordnom roku. Naime, kao i uvijek dosad, izloženi radovi ujedno su i poklon prolaznicima i posjetiteljima izložbe, koji se štoviše pozivaju da ih “udome” i tako se nezavisna umjetnost s ulica seli u domove.

  • KAportal.hr

  • Odgovori