KAportal Karlovačka građanska garda dobila nove članove i zapovjednika - vodit će ih Emil Črne | Karlovački informativni web portal

Karlovačka građanska garda dobila nove članove i zapovjednika – vodit će ih Emil Črne

fotografije Davorin Balon

Karlovačka građanska garda ima novu organizacijsku strukturu i zapovjednika Emila Črnu. Dosadašnji zapovjednik Marijan Žaja postao je zapovjednik veterana i zamjenik zapovjednika, pomoćnici zapovjednika veterana su Dragan Krnjajić i Ivica Belančić. Pomoćnici zapovjednika postali su Dominik Ban, Ivan Matan, Enver Smajli i Sabina Protulipac. Za novog tajnika izabran je Ivan Barić, javljaju iz KGG-a koja je održala svoju izbornu skupštinu.

Garda je dobila i nove članove. Ivan Bilavčić, Željko Car, Igor Čurjak, Gordana Goršćak, Miško Kokalović, Marko Košturić i Valentina Malović položili su svečanu prisegu, a nakon toga uručene su im iskaznice KGG-a.

– Nadzapovjednik Damir Mandić pohvalio je sve članove Garde jer su svojim angažmanom ugradili sebe u uspješnost i postignuća ove postrojbe i na taj način doprinijeli promociji i afirmaciji svog voljenog grada, županije i domovine. Posebno je istaknuo najaktivnije članove: Borisa Markovića, Emila Črne, Marijana Žaju, Dragana Krnjajića i Ivicu Belančića, kojima je dodijelio nagrade i priznanja za osobni angažman i najveći broj nastupa, javlja nam Davorin Balon koji je primio i posebnu nagradu i zahvalu za kompetenciju, izniman doprinos i cjelokupan rad za Karlovačku građansku gardu i grad Karlovac.

  • KAportal.hr

  • Odgovori