KAportal Karlovac od 11. do 13. siječnja domaćin najboljim hrvatskim kvizašima - svi zainteresirani mogu se prijaviti na čak 8 kvizova | Karlovački informativni web portal

Karlovac od 11. do 13. siječnja domaćin najboljim hrvatskim kvizašima – svi zainteresirani mogu se prijaviti na čak 8 kvizova

Kvizovi su u Karlovcu sve popularniji i uvijek masovno posjećeni

Pod nazivom “ZIMKO 2019” u Karlovcu se od 11. do 13. siječnja održava treće veliko druženje hrvatskih kvizaša. Nakon Požege i Zadra, najbolji hrvatski kvizaši okupit će se u Karlovcu, a sve njih, kao i sve brojnije karlovačke zaljubljenike u kvizove, očekuje čak osam kvizova, za koji su prijave otvorene na OVOM LINKU.

Kotizacija za sve sudionike je 50 kuna, a ona omogućuje sudjelovanje u svih osam kvizova (ili, dakako, manje, ukoliko ne želite sudjelovati u svima).

Okosnica natjecanja su tri velika kviza – pojedinačni, parovni i ekipni, od kojih će pojedinačni i ekipni imati dva kruga, kvalifikacijski i finale. Uz to, održat će se četiri tematska pojedinačna kviza (književnost i strip, moderna tehnologije, geografija te glazba), kao i vrlo zanimljiv “draft” kviz u kojem će se četveročlane ekipe određivati ždrijebom pa ćete možda imati prigodu zaigrati i s nekim od najpoznatijih hrvatskih kvizaških imena. Između ostalog, možemo reći da su prijavljeni već svi lovci iz popularne Potjere.

  • Urednik svih kvizova je doajen Krešimir Kira Štimac, što garantira vrhunsku kvalitetu svih pitanja koja ćete rješavati tijekom ZIMKO-a.

    U petak 11. siječnja u caffe baru Ziggy u 20:30 održat će se “draft” pub kviz, a u subotu od jutra kreću kvizovi u restoranu Kristal – u 10 opći individualni kviz, u 12:30 tematski individualni kviz “Književnost i strip”, u 13:15 tematski individualni kviz “Moderne tehnologije”, a u 15:30 ekipni kviz (ekipe mogu imati maksimalno 4 člana). Navečer u 20 sati u Papa’s baru održava se finale ekipnog kviza i općeg individualnog kviza, koje će voditi Danijela Trbović. U nedjelju se program vraća u restoran Kristal, gdje je u 11 sati na rasporedu individualni tematski kviz “Geografija”, u 11:45 individualni tematski kviz “Glazba”, a u 14 sati kviz parova.

    KAportal.hr

  • Odgovori