KAportal Karlovac dobio novog heroja ulice - na motoru uhvatio lopove koji su starijoj gospođi strgnuli lančić | Karlovački informativni web portal

Karlovac dobio novog heroja ulice – na motoru uhvatio lopove koji su starijoj gospođi strgnuli lančić

matkoGrad Karlovac je dobio novog heroja ulice a njegovo je ime Matko Pavlaković.

Neustrašivi Matko uhvatio je dvojicu huligana i razbojnika koji napali stariju Karlovčanku koja je u parku bila u šetnji sa psom.

Matko na motoru

 • Oteli su joj lančić i to u već dobro poznatom kukavičkom stilu trganjem s vrata. No onda je naletio on na motoru, te ih sustigao u bijegu kroz park i uhvatio.

  – Vraćala sam se iz šetnje sa Rokijem i prišla mi dva lopova, istrgnula mi zlatni lančić s vrata i u bijeg. Vikala sam policija i naišao je Matko na motoru.

   

  Gospođa ih “iscipelarila”!?

  Trčali su kroz park i Matko ih uhvatio, doveo do mene. Vratili su mi lančić, ja ih iscipelarila a ostalo je na policiji, piše na svom Facebook profilu Karlovčanka. Kako kaže, još je u komi i ne zna za sebe, ali zna da je njezin heroj dana – Matko.

  KAportal.hr

   

 • Jedan komentar

  1. Svaka čast dečku i sve pohvale. Da nas je više takvih. Sjećam se slične zgode iz davne 2005 kad je tadašnji gradski pročelnik Janković lovio lopove koji su nekoj ženi oteli torbu. E da je toga više.
   Još jednom bravo!

  Odgovori