KAportal Karlovac će ove zime ugostiti najbolje hrvatske kvizaše - prijave za čak osam kvizova već se primaju | Karlovački informativni web portal

Karlovac će ove zime ugostiti najbolje hrvatske kvizaše – prijave za čak osam kvizova već se primaju

Kvizovi su u Karlovcu sve popularniji i uvijek masovno posjećeni

Pod nazivom “ZIMKO 2019” u Karlovcu će se početkom sljedeće godine održati treće veliko druženje hrvatskih kvizaša. Nakon Požege i Zadra, najbolji hrvatski kvizaši okupit će se u Karlovcu, a sve njih, kao i sve brojnije karlovačke zaljubljenike u kvizove, očekuje čak osam kvizova, za koji su prijave već otvorene, i to na OVOM LINKU.

Kotizacija za sve sudionike je 50 kuna, a ona omogućuje sudjelovanje u svih osam kvizova (ili, dakako, manje, ukoliko ne želite sudjelovati u svima).

Okosnica natjecanja su tri velika kviza – pojedinačni, parovni i ekipni, od kojih će pojedinačni i ekipni imati dva kruga, kvalifikacijski i finale. Uz to, održat će se četiri tematska pojedinačna kviza (književnost i strip, moderna tehnologije, geografija te glazba), kao i vrlo zanimljiv “draft” kviz u kojem će se četveročlane ekipe određivati ždrijebom pa ćete možda imati prigodu zaigrati i s nekim od najpoznatijih hrvatskih kvizaških imena.

  • Urednik svih kvizova je doajen Krešimir Kira Štimac, što garantira vrhunsku kvalitetu svih pitanja koja ćete rješavati tijekom ZIMKO-a.

    KAportal.hr

  • Odgovori