KAportal Karataši na turniru u Sloveniji osvojili šest medalja, po 3 srebrne i brončane medalje | Karlovački informativni web portal

Karataši na turniru u Sloveniji osvojili šest medalja, po 3 srebrne i brončane medalje

Karataši Karlovac 1969 nastupili su na međunarodnom turniru u Sloveniji, 47. Trbovlje Open, uz nastup još 733 natjecatelja iz 88 klubova iz 12 država. Karlovčani su nastupili sa 17 natjecatelja.

KK Karlovac 1969 je osvojio 6 medalja, po 3 srebrne i brončane medalje. Srebrima su se okitili Ivano Butina u kategoriji učenika -45 kg, Lucija Šegavić u učenicama +40 kg i seniorka Petra Stojković u kategoriji do 61 kg. Treća mjesta su zauzeli mlađi učenik Ivan Farkaš do 30 kg, mlađa učenica Nina Malobabić do 30 kg i Josip Farkaš u kategoriji učenika do 40 kg. Nastupili su još Bruna Briški, Lola Kurtagić, Patrick Blažević, Mateo Briški, Jakov Stipić i Ana Sudac.

– Moglo je biti i još medalja, ali su u borbama za treće mjesto izgubili mlađi učenici Roko Palajsa, Tomislav Čordašev i Jan Canjar i juniori Gabrijel Palajsa i Aleksandar Malobabić. Ovo je bio dobar test za naše natjecatelje i svi su opravdali moje povjerenje tako da u budućnosti planiramo puno više ovakvih inozemnih turnira. Sada nas očekuje kratka stanka s turnirima u kojoj ćemo prvenstveno odraditi kondicijsku pripremu i još malo izbrusiti tehničko taktičke varijante, tako da sljedeću godinu planiramo ostvariti još više ovakvih vrhunskih rezultata – kaže trener Ivan Puklavec.

KAŠonline

  • Odgovori