KAportal KAportal pomaže nesretnom mladiću: Prijatelj se jako napio i odvezao se na mojem biciklu, on se pojavio u birtiji, a bicikl je nestao! | Karlovački informativni web portal

KAportal pomaže nesretnom mladiću: Prijatelj se jako napio i odvezao se na mojem biciklu, on se pojavio u birtiji, a bicikl je nestao!

foto: Pixabay.com

Naš čitatelj ima prilično veliki problem, pa nas je zamolio za malu pomoć. Naime, njegov prijatelj se jako napio i odvezao se s njegovim biciklom.

Prijatelj se malo pogubio, što je i razumljivo jer je imao, po procijeni vlasnika oko 2.13 promila alkohola u krvi. Ipak, nekako je uspio naći put do prve birtije, no bicikl je, kaže, ostao nasred ceste, te je potom netragom nestao.

Sve to izdogađalo se na Luščiću, u Medovićevoj ulici. Vlasnik se prisjeća da je bicikl bio marke Nakamura, bijele boje. Poštene nalaznike moli da se jave na broj mobitela 0953715323, nudi dobru nagradu a svima želi čestit Božić i sretnu Novu godinu.

  • Čitatelj, nažalost, nema sliku predmetnog bicikla. Ponudio nam je sliku svojeg prijatelja s brojnim hematomima po licu. Vjerujemo mu da je to od pada, a ne od njegovih šaka, no s obzirom na GDPR i druge zakone koji štite osobnost osoba, nećemo riskirati s objavom.

    KAportal.hr

  • Odgovori