KAportal Kad se službe ne odazivaju, stanari uzimaju stvar svoje ruke - muž ministrice Nade Murganić sam iscrtao parking ispred zgrade | Karlovački informativni web portal

Kad se službe ne odazivaju, stanari uzimaju stvar svoje ruke – muž ministrice Nade Murganić sam iscrtao parking ispred zgrade

Kako pozivi stanara službama da se ispred zgrade u Ulici Bartola Kašića iscrtaju linije za parkiranje nisu urodili plodom, stanari su sami uzeli stvar u svoje ruke, točnije jedan od njih, Vitomir Murganić.

Ovaj aktivni karlovački planinar inače je muž Nade Murganić, aktualne ministrice za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u Vladi Republike Hrvatske.

Murganić si je uzeo vremena, iscrtao crte, te kistom u ruci sredio parking da bude kao nov. S njegovim radom zasigurno će biti zadovoljna i sam ministrica koja je danas imala težak dan u Vladi, jer se raspravljalo o zahtjevu za izglasavanje nepovjerenja zbog prijedloga novog Obiteljskog zakona. Vlada je zahtjev odbacila, a gospodin Murganić se za to vrijeme opuštao radom ispred zgrade.

  • KAportal.hr

  • Odgovori